luni, 15 noiembrie 2010

De ce sa fii blogger?

Simplu! pentru ca esti frustrat, esti o persoana timida care vorbeste putin dar gandeste mult, pentru ca nu ai prieteni si simti nevoia sa te descarci uneori. Pentru ca pe blog poti fi cine vrei tu sa fii, poti avea cate femei vrei tu fara ca altii sa afle ca defapt tu esti satul de filme porno. Cam asta ar spune cei care au o minte limitata, sau care pur si simplu considera ca mess-ul si ascultatul manelelor sunt activitati primordiale.
De ce sa fiu blogger? Pentru ca imi place, pentru ca vreau, pentru ca imi pot exprima liber gandurile curate sau mai putin curate, pentru ca pot cere sfaturi, sau pur si smplu pentru ca nu am altceva de facut. Blogul te poate ajuta in completarea CV-ului tau sau, de ce nu, sa castigi si ceva bani (asta daca nu iti dezactiveaza contul de pe ADSENSE fara motiv).
Nu vreau sa insinuez ca oricine petrece timpul pe net, ar trebui sa aiba un blog. Asta e alegerea fiecaruia, daca are sau nu ceva de zis.
Asa ca, daca aveti inspiratie si nu aveti ce face cu ea, ca da pe-afara, turnati-o pe aici pe undeva, si cine stie...poate vreodata va ve-ti face auziti si poate chiar intelesi si de manelisti. Eu intre timp voi mai abera pe aici atata timp cat voi mai avea locuri de munca plictisitoare.
Va salut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu